q

14 Şubat Sevgililer Gününde Erkeklere Ne Alınır?

Hanımlar hediye seçmekte zorlanıyor. 14 Şubat sevgililer gününde erkeklere ne alınır? Sevgililer gününde erkeklere alınacak hediyeler nelerdir? Sizlere yardımcı olmak istedim.
Malum 14 Şubat yaklaşıyor. Bu günlerde klişe sözler duyabilirsiniz "İnsan sevdiğini bir gün sevmez", "Tamamen oyun bunlar, alışveriş yapılmalı" falan filan... Anlatcaklarım sizlere değil.. Tabiki insan sevdiği kişiyi sadece bir gün sevmez. Fakat bu gelenek yıllardır devam eder. 

Erkeğin midesi kalbine giden yoldur

Erkeklere 14 Şubat'da Yapacağınız Sürprizlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Evet bayanlar erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer. Sevgilinize veya eşinize kendi ellerinizle hazırlayacağınız güzel bir yemek veya nasıl bir hediye alacak olursanız olsun, kalp tasarımlı bir kutuda kendinizin yaptığı kurabiyeler çok hoş duracaktır. Erkek sevdiği kişinin ona emek vermesinden çok hoşlanır.

Mevsimine göre almayı unutmayın

kardan kalp
Biz erkekler, sevdiğimizden gelen hediyeyi hemen kullanmak isteriz. Çünkü ne kadar çabuk o hediyeyle sevdiğimizin karşısına çıkarsak o kadar mutlu olabileceğini düşünürüz. O yüzden alacağınız kıyafetleri mevsime göre seçmenizde fayda var ki. Aldığınız hediye heyecanını korusun...

Erkekler gördüğüne, kadınlar duyduğuna aldanır..

güzel yüz
Erkekler gördüğü şeye, kadınlar duyduğu şeye inanır. Bundan dolayı erkek yalan söyler, kadın makyaj yapar. Kendinize yakışan hafif abartı olmayan bir makyaj yapın. Herzamanki günlük makyajdan olmasın o günün farkı olsun. 14 şubata özel olsun yani... Giydiklerinizin de özel olmasına dikkat edin

Sevgililer Günü İçin Erkeğe Alınabilecek Hediye Seçimleri

sevgililer gününde erkeğe hediye seçimi
Sevdiğiniz kişinin karakteri hediye seçiminde dikkat etmeniz gereken bir unsurdur. Sevdiğiniz aksesuarlara önem veren biriyse kesinlikle saat alın. Giyinmeyi seven bir sevgiliniz varsa mevsimine göre kazak veya sweatshirt alın. Eğer bunları almamaya karar verdiyseniz ona yakışacak atkı bere tarzı bir şey alın. Teknoloji hayranı sevgilileriniz varsa ona kesinlikle hediye almayın :) Benim gibi teknoloji tutkunlarının kendine özel seçimleri vardır, en iyisinden alsanızda memnun kalmaz.

Ona daha önce hiç söylemediğiniz bir şey söyleyin

14 şubat
Erkekler; kadınlarından, daha önce söylemediği ve ilk defa duyduğu sözlerden çok hoşlanır. Ona kısa ve anlamlı bir söz hazırlayın. Sözü kağıda yazıp paketin içine yerleştirin. Okuyunca hoşuna gider ve büyük ihtimalle saklar.
Mutluluklar! Nice 14 Şubatlara...
Google'da Paylaş

About Gamer

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder